Okrugli stol pod nazivom ”Strategija prema mladima”

Nastavljena obuka grafičkog dizajna
15 Juna, 2021
Održan treći ShutUp Night
16 Juna, 2021

Okrugli stol pod nazivom ”Strategija prema mladima”

📰 Mreža vijeća učenika u Bosni i Hercegovini u okviru novih aktivnosti organizirala je Okrugli stol pod nazivom
”Strategija prema mladima” za studente sa područja grada Zenice. Okrugli stol, koji je održan u prostorijama Centra za mlade, okupio je mlade, studente i predstavnike vlasti grada Zenice.

🔳 Cilj okruglog stola bila je razmjena mišljenja o bitnim temama za mlade u Zeničko-dobojskom kantonu i ukazivanje na probleme i potrebe studentske populacije. Najvažniji dio Okruglog stola bio je posvećen prijedlozima za rješavanje problema mladih s tog područja. Pored toga, ovom aktivnošću se nastojalo uspostaviti vezu studenata sa predstavnicima vlasti, osnažiti komunikaciju te razmjeniti ideje i vizije.

🔸 Zahvaljujemo se na prisustvu i učestvovanju u diskusiji predstavniku Gradske uprave Grada Zenice Zijadu Imamoviću, vijećniku Gradskog vijeća Zenica Kenanu Uzunoviću kao i predstavnicima studenata.

– Moderator okruglog stola je bio Ermin Mandžuka ispred mreSVUBiH-a. Aktivnosti je prisustvovala i izvršna direktorica mreSVUBiH-a Majda Hidić.

🔹 Okrugli stolovi između studenata i predstavnika vlasti se realizuju u okviru projekta ”Razvojna inicijativa za osnaživanje mladih (YEDI)” podržanog od Evropske unije.

#mresvubih #yedi #okruglistolovi #studenti #mladi #bosnaihercegovina #zenica

CZM
CZM

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *