Održan treći ShutUp Night

Okrugli stol pod nazivom ”Strategija prema mladima”
15 Juna, 2021
“Kreativci” podijelili pakete za 800 korisnika Gradske narodne kuhinje Zenica
18 Juna, 2021

Održan treći ShutUp Night

Omladinsko udruženje “REaktiv” bilo je domaćin trećeg ShutUp-a u prostorijama Centra za mlade Zenica.

Ugostili smo dvije gošće i jednog gosta a razgovarali smo o kvalitetnom korištenju slobodnog vremena.

Naša prva gošća, Leontina Jurić, članica je Upravnog odbora Udruženja za razvoj i podršku planinarstva i sportskog turizma VEDRO iz Zenice. Porazgovarali smo o svim aktivnostima u slobodno vrijeme, planinarstvu, trčanju, te planovima za budućnost.

Drugi gost bio nam je Dženis Imširović. Profesor engleskog jezika i književnosti, te njemačkog jezika. Porazgovarali smo o kursevima koje vodi u slobodno vrijeme te o Sportsko Rekreativnog Kluba “Tvrđava”, kao i airsoft klubovima u Federaciji BiH.

Zadnja, ali ništa manje bitna bila je Amila Heralić. Studentica Pravnog fakulteta Univerziteta u Zenici. Svoje slobodne vrijeme provodi izradom kreativnim rukotvorinama te kao radio voditeljica i novinarka. Na samom kraju druženja Amila nas je počastila pjesmom uz gitaru.

Cijelu epizodu ShutUp-a, te ostale teme o čemu smo sve pričali uskoro ćete moći pogledati na našim profilima.

❗️NAPOMENA: Aktivnost se realizovala uz pridržavanje svih epidemioloških mjera u skladu sa preporukama nadležnih organa.

Drago nam je da se projekat „Zenica YOUth is BUZZing“ nastavio implementirati zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
#BHRI #USAIDBIH #USAID #IOMBIH #IOM

CZM
CZM

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *