Nastavljena obuka grafičkog dizajna

Puzzle i pikado okupirali učesnike
8 Juna, 2021
Okrugli stol pod nazivom ”Strategija prema mladima”
15 Juna, 2021

Nastavljena obuka grafičkog dizajna

🧩 U srijedu, 09.06.2021. godine održan je drugi modul obuke grafičkog dizajna u Centru za mlade Zenica. 

🔊Na početku predavanja, pojašnjene su stvari od prošlog puta, edukator Adnan Vehabović odgovorio je na sva pitanja i nedoumice. Tako da sve je bilo spremno za daljnji rad. 

🗣 Na samom početku pokazano je nekoliko sjajnih, dobrih i loših radova u Illustratoru. Čak su i neki od učesnika pokazali svoje radove, a predavač i ostatak grupe su komentarisali.

👉🏻 Nakon uvodnog dijela, krenulo se sa radom u Adobe Illustratoru. Predavač je prošao i pokazao osnovne stvari, te uz svaki bitniji korak odrađena je i manja vježbica tako da niko ne bi zaostao u daljnjem radu.

☕️ Bilo je vrijeme za pauzu, tako da su učesnici uživali uz slatkiše, grickalice, osvježenja, te kafu. 

Nakon pauze nastavljen je rad uz pitanja, smjernice i ideje za dalje. Dogovorone je ideja za izradu Logoa u vidu vježbe te najavljeno iduće druženje za sedam dana. 

💡 Naredni modul će biti održan u srijedu, 16.06.2021. godine u 17h u Centru za mlade Zenica na adresi Jalijaski put broj 5.

❗️NAPOMENA: Aktivnost se realizovala uz pridržavanje svih epidemioloških mjera u skladu sa preporukama nadležnih organa.

Drago nam je da se projekat „Zenica YOUth is BUZZing“ nastavio implementirati zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
#BHRI #USAIDBIH #USAID #IOMBIH #IOM

CZM
CZM

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *