Puzzle i pikado okupirali učesnike

mreSVUBIH organizuje okrugli stol na temu „Strategija prema mladima”
5 Juna, 2021
Nastavljena obuka grafičkog dizajna
15 Juna, 2021

Puzzle i pikado okupirali učesnike

📌 Dana 07.06.2021. godine u prostorijama Centra za mlade Zenica održana je Večer društvenih igara.

💡 Druženje je zakazano u 19h, međutim već u 18h pristizali su učesnici i odmah je krenula zabava uz pikado. Do 19h ekipe su se međusobno izmiješale i vladala je ugodna atmosfera. 

Ovog druženja puzzle se sklapao skoro tri sata, a u vrijeme odmora igrao se pikado. Podijeljeni u timove Cricket na pikadu izazvao je najviše interesovanja među učesnicima. 

🧃 Učesnici su uz zabavu imali grickalice, slatkiše i osvježenja. 

🧩 Pred sami kraj druženja, ekipe su odlučile da je vrijeme spojiti puzzle do kraja te zajedničkim snagama ostvario se i taj cilj.  Svi učesnici vidno zadovoljni uz komentare i pozitivan stav su krenuli svojim putem. 

📣 Vidimo se opet u Centru za mlade Zenica na adresi Jalijski put br. 5. Naravno, pratite i našu web stranicu kao Facebook i Instagram za buduće aktivnosti koje će se realizirati u skorijem periodu.

❗️NAPOMENA: Aktivnost se realizovala uz pridržavanje svih epidemioloških mjera u skladu sa preporukama nadležnih organa.

Drago nam je da se projekat „Zenica YOUth is BUZZing“ nastavio implementirati zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
#BHRI #USAIDBIH #USAID #IOMBIH #IOM

CZM
CZM

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *