KVIZbi oduševio prisutne

Uspješno smo upoznali žanrove fotografije
1 Juna, 2021
Uspješno završena obuka fotografije
3 Juna, 2021

KVIZbi oduševio prisutne

🪃Naš dobro poznati zabavno-edukativni kviz ovog ponedjeljka, 31.05.2021. godine bio je centar dobre zabave.  

🏃🏼 Učesnici su već oko 19h pristizali u Centar za mlade, uz opušteno druženje i kafu, u našoj sali za društvene igre zabava je krenula.

💡 Do samog početka kviza koji je planiran u 20:00 sati bilo je 24 učesnika koji su podijeljeni u grupe. Učesnici su upoznati sa pravilima te sjajnim nagrada za najbolje ekipe. 

Euforičan ton je preovladavao, a domaćin i voditelj kviza Džemaludin Valentić držao je atmosferu na visokom nivou.

🔝 Ekipa „Ide gas“ je od samog početka krenula ofanzivno, te kako su preuzeli prvo mjesto, nisu ga ispuštali do kraja igre. 

🧃 Za sve učesnike smo osigurali grickalice, slatkiše i osvježenje. Po završetku, učesnici su se zadržali i družili u prostorijama Centra za mlade.

👉🏻 Iskoristili bismo priliku da ove i ostale ekipe pozovemo na sljedeću aktivnost, odnosno Večer društvenih igara koja će se održati 07.06.2021. u 19h, u Centru za mlade, na adresi Jalijski put broj 5.

Pozivamo Vas da i dalje pratite našu web stranicu kao Facebook i Instagram. 

❗️NAPOMENA: Aktivnost se realizovala uz pridržavanje svih epidemioloških mjera u skladu sa preporukama nadležnih organa.

Drago nam je da se projekat „Zenica YOUth is BUZZing“ nastavio implementirati zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
#BHRI #USAIDBIH #USAID #IOMBIH #IOM

CZM
CZM

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *