Uspješno smo upoznali žanrove fotografije

Radionica javnog nastupa
1 Juna, 2021
KVIZbi oduševio prisutne
2 Juna, 2021

Uspješno smo upoznali žanrove fotografije

📸 U subotu, 22.05.2021. godine održan je treći modul obuke fotografije.

💬 Na samom početku učesnici su došli sa pripremljenim pitanjima na koje je predavač Esmir Šabić voljno i spremno odgovorio, te tako razjasnio nedoumice.

🎛 Modul III bio je baziran na žanrove fotografije o kojima se detaljno pričalo korak po korak, uz praktične primjere iz prakse. Razgovaralo se o studijskoj, dokumentarnoj, wedding fotografiji. 

☕️ Poslije kafe pauze gdje su se učesnici družili uz grickalice, slatkiše i osvježenja neizostavno bilo jespomenuti i pripremu za dobre “Instagram” fotografije. Učesnike je zanimalo i fotografisanje proizvoda kao i street fotografija.

🔦 Učesnici su dobili zadatke podijeljeni u grupe pa je prepušteno da sami osjete i vide koji tip fotografije im najbolje odgovara. 

🔆 Na samom kraju naš edukator komentarisao je rad te ukazao na greške pravljene tokom grupne aktivnosti.

❗️NAPOMENA: Aktivnost se realizovala uz pridržavanje svih epidemioloških mjera u skladu sa preporukama nadležnih organa.

Drago nam je da se projekat „Zenica YOUth is BUZZing“ nastavio implementirati zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
#BHRI #USAIDBIH #USAID #IOMBIH #IOM

CZM
CZM

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *