Edukacija digitalnog marketinga oduševila učesnike

Organizovan prvi FIFA 20 turnir u Centru za mlade Zenica
29 Jula, 2021
Pričali smo o sjajnim mladim aktivistima
9 Augusta, 2021

Edukacija digitalnog marketinga oduševila učesnike

👉🏻 U mjesecu julu OU “REaktiv” organizovalo je edukaciju digitalnog marketinga koja se održala u Centru za mlade Zenica.

💡 Kroz edukaciju prošlo je 18 učesnika. Te kroz 4 modula obradile su se teme:

🔴 značaj društvenih mreža
🔴 upravljanje računima na društvenim mrežama
🔴 oglašavanje i analiza rezultata kampanja na društvenim mrežama
🔴 razvoj oglašivačkih strategija

🥁 Kroz svako druženje nakon teorijskog dijela, učesnici su radili u grupama na zadatu temu. Te se zajedničkim komentarima, idejama, sugestijama ukazivalo na dobre i loše stvari. 

🗣 Edukator Aldin Alić nakon svakog modula dodijelio je zadaću, tako da se obrađena tema pokaže kroz praktičan rad u stvarnim okolnostima. Većina polazinka je bila izuzetno zadovoljna takvim pristupom i usavršavanjem kakon predavanja.

☕️ Pored formalnog druženja, za vrijeme kafe pauze učesnici su se družili uz grickalice, slatkiše i osvježenja, pričalo se o greškama pri oglašavanju, planiranju postova, targetiranju publike, te su se pravile i neke strategije oglašavanja.

🙌🏻 Zahvaljujemo se svim učesnicima,i radujemo se ponovnom druženju u Centru za mlade Zenica.

❗️NAPOMENA: Aktivnost se realizovala uz pridržavanje svih epidemioloških mjera u skladu sa preporukama nadležnih organa.

Drago nam je da se projekat „Zenica YOUth is BUZZing“ nastavio implementirati zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
#BHRI #USAIDBIH #USAID #IOMBIH #IOM

CZM
CZM

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *