Organizovan prvi FIFA 20 turnir u Centru za mlade Zenica

10 ekipa se borilo na KVIZbi-ju
23 Jula, 2021
Edukacija digitalnog marketinga oduševila učesnike
3 Augusta, 2021

Organizovan prvi FIFA 20 turnir u Centru za mlade Zenica

📌 Dana 26.07.2021. godine u prostorijama Centra za mlade Zenica održana je Večer društvenih igara te prvi FIFA 20 turnir.

⚽️ Početak našeg druženja dogovoren je u 19:30, ali učesnici su počeli dolazit i dosta ranije, tako da smo do tada već imali prijavljenih 12 igrača za turnir, te ukupno 30 učesnika na druženju. 

🧃 Učesnici su uz zabavu imali grickalice, slatkiše i osvježenja. 

🎮 Turnir je organizovan na Playstation 4, te je randomiziranim putem određen čitav tok turnira. Igrači su se smjenjivali i u ugodnoj atmosferi smo došli do finala. 

🥇🥈 Za osvajača turnira i za drugoplasiranog smo obezbijedili nagrade. 

🎲 Pored zabave na Playstation-u igrao se Alias, Uno, pikado, stolni nogomet. Dobro druženja nije falilo.

📣 Vidimo se opet u Centru za mlade Zenica na adresi Jalijski put br. 5. Naravno, pratite i našu web stranicu kao Facebook i Instagram za buduće aktivnosti koje će se realizirati u skorijem periodu.

❗️NAPOMENA: Aktivnost se realizovala uz pridržavanje svih epidemioloških mjera u skladu sa preporukama nadležnih organa.

Drago nam je da se projekat „Zenica YOUth is BUZZing“ nastavio implementirati zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
#BHRI #USAIDBIH #USAID #IOMBIH #IOM

CZM
CZM

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *