Učini svoja naredna tri mjeseca zabavnijim, uzbudljivijim i bogatijim! Prijavi se na 4 Day Training na Vlašiću

Potpisani ugovori u sklopu projekta „iSKOraK – Partnerstvo za nova radna mjesta“: Grad Zenica potiče mlade da pokrenu vlastite biznise
3 Novembra, 2022
Volonteri su važan dio zajednice: Danas je naš dan!
5 Decembra, 2022

Učini svoja naredna tri mjeseca zabavnijim, uzbudljivijim i bogatijim! Prijavi se na 4 Day Training na Vlašiću

Želiš biti dio uzbudljivog i dinamičnog procesa kao što je razvoj vještina, planiranje, a potom realizacija svojih ideja? Za tebe kažu da si osoba od akcije? Želiš upoznati nove ljude, ali i vidjeti kakav je Vlašić u novembru? Ukoliko je tvoj odgovor „da“ onda se prijavi na 4 Day Training! Pridruži nam se na četverodnevnom treningu koji ima potencijal da preokrene tok tvog života naredna tri mjeseca!

Učešćem na obuci 4 Day Training imaš priliku da sa drugim mladim ljudima provedeš vrijeme na planini Vlašić, u periodu od 17. do 20.11.2022. godine. Učeći nove metode pristupa omladinskom radu i kreiranju vlastitih, konkretnih aktivnosti za mlade uz adekvatnu stručnu, mentorsku i finansijsku pomoć možeš učiniti da ti naredna tri mjeseca budu zabavnija, uzbudljivija i bogatija. 

Učešće na treningu je u potpunosti besplatno! Svoju prijavu nam možeš dostaviti najkasnije do 13.11.2022. g. do 23:59 sati, putem online obrasca na ovom linku.  

Ohrabrujemo sve mlade ljude iz Zenice ali i okolnih gradova, Žepča, Busovače, Viteza, Visokog, Kaknja da svoje prijave pošalju na vrijeme, jer se nepravovremene prijave neće uzimati u obzir.

Provođenje aktivnosti za sebe i svoje vršnjake je nezaboravno iskustvo, stvara uspomene za cijeli život, a također je značajno za zajednicu jer je možemo unaprijediti. Zbog toga je ovaj trening namijenjen mladim ljudima od 16 do 26 godina, koji su do sada bili društveno angažirani ili imaju želju to postati. 

Sve troškove, uključujući smještaj, osvježenje i hranu, mentorsku pomoć, kao i prijevoz iz Zenice do Vlašića, ali i iz tvog mjesta do Zenice snosi organizator.

Ostale pojedinosti oko samog dolaska na trening, agende, smještaja, organizator će pravovremeno obavijestiti odabrane učesnike.

U slučaju dodatnih pitanja sve informacije možete dobiti slanjem emaila na info.reaktiv@gmail.com ili se javiti na Facebooku i Instagramu.

4 Day Training se realizuje u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), projekta kojeg implementira Međunarodna organizacija za migracije (IOM), finansiran od strane Austrijske razvojne suradnje.

CZM
CZM

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *