Radionica pisanja projekata

U ponedjeljak se zabavljamo!
29 Marta, 2021
Centar za mlade nastavio biti mjesto okupljanja mladih
30 Marta, 2021

Radionica pisanja projekata

🔔Pozivamo vas da se prijavite na radionicu pisanja projekata koja će se održati 02.04.2021.god u 14:00h u Centru za mlade Zenica.

🔴Ukoliko ste zainteresovani za učešće, i želite da naučite kako napisati dobru aplikaciju za projekat i mikrobiznis te kako se prijaviti na pozive Omladinske banke Zenica i saznati dodatne informacije o programu omladinskih banaka onda ste na pravom mjestu.

🔴Projekat “Zajednicu gradi jer budućnost su mladi” realizuje odbor Omladinske banke Zenica i za cilj ima pružiti kvalitetnu edukaciju iz oblasti pisanja projekata i apliciranja za bespovratna sredstva u svrhu registracije mikrobiznisa. Tokom radionice učesnici će imati priliku da se upoznaju sa cjelokupnim procesom od prijave pa sve do implementacije projekta, kao i sa mnogim drugim važnim detaljima.

🔔Za učešće na radionici možete se prijaviti ispunjavanjem ovog prijavnog obrazca.

❗️Broj učesnika je ograničen u skladu sa preporukama Kriznog štaba ZDK i prilikom realizacije same radionice poštovat će se sve epidemiološke preporuke, pa molimo učesnike da sa sobom imaju zaštitne maske.

❗️Rok za prijavljivanje je do 01.04.2021.god do 15:00h Za sva dodatna pitanja možete se javiti na fb stranicu OB Zenica

LINK ZA PRIJAVU: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf0yKldp_G6juurqk31lUhZkgFYSNHQQBG4ZDqbCqsWBU7QUg/viewform?fbclid=IwAR1l9FQCZ0ifONQ92g87UEgixZ2ZwrduXBlV3qDKFpTK2lbZ_Z-_y4m4NRA

CZM
CZM

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *