Centar za mlade nastavio biti mjesto okupljanja mladih

Radionica pisanja projekata
29 Marta, 2021
Završena implementacija projekta “Zajednicu gradi jer budućnost su mladi”
5 Aprila, 2021

Centar za mlade nastavio biti mjesto okupljanja mladih

Dana 29.03.2021. održan je prvi KVIZbi u novoj sezoni.

Odziv na KVIZbi bio je vrlo dobar, grupa je bila vrlo dinamična sa dosta novih lica u Centru za mlade. Jedan od učesnika došao je sam i spojen je sa ekipom gdje su bila samo dva člana. Povodom toga Mustafa Jupić nam je rekao da već od ranije poznaje osobe iz ekipe i da mu je drago jer je imao priliku timski sudjelovati u kvizu.

Iskoristili smo priliku da ovu i ostale ekipe pozovemo na sljedeću aktivnost, odnosno Večer društvenih igara koja će se održati 05.04.2021. sa početkom u 18:00 sati na dobro poznatoj lokaciji Centar za mlade u Ulici Jalijski put broj 5.

Iako su nagrade osigurane samo za najbolju ekipu, za sve učesnike smo osigurali grickalice, slatkiše i osvježenje. Po završetku, učesnici su se zadržali i družili u prostorijama Centra za mlade, igrali pikada i razgovarali o predstojećim aktivnostima na projektu.

Pozivamo Vas da i dalje pratite našu web stranicu kao Facebook i Instagram. 

Drago nam je da se projekat „Zenica YOUth is BUZZing“ nastavio implementirati zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
#BHRI #USAIDBIH #USAID #IOMBIH #IOM

CZM
CZM

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *