Mladima je neformalno obrazovanje izuzetno bitno

Međunarodni dan mladih u Zenici: Mladi pokazali mogućnosti korisne upotrebe javnih površina
12 Augusta, 2021
Okupi ekipu i osvoji 800 KM za poboljšanje svoje ulice
14 Februara, 2022

Mladima je neformalno obrazovanje izuzetno bitno

👉🏻 Dana 05.08.2021. godine održan je završni događaj u sklopu projekta „Zenica YOUth is BUZZing vol. 2“

💡 Na završnoj aktivnosti u okviru projekta „Zenica YOUth is BUZZing vol. 2“ predstavljeni su rezultati projekta, ali i dosadašnjeg djelovanja Centra za mlade Zenica. Mladi koji su sudjelovali na završnoj aktivnosti dali su svoje prijedloge s kojim aktivnostima treba nastaviti i u budućnosti, a rukovodstvo Centra će i ovaj put pokušati ispuniti njihove želje i potrebe.

✌🏻 Omladinsko udruženje REaktiv proteklih 5 mjeseci provodi projekat „Zenica YOUth is BUZZing vol. 2“ u okviru kojeg su mladi iz Zenice i okolnih mjesta imali priliku razvijati svoja znanja i vještine u oblasti fotografije, grafičkog dizajna i digitalnog marketinga, ali i družiti se i zabavljati sa svojim vršnjacima na edukativno-zabavnim aktivnostima: kviz za mlade KVIZbi, večeri društvenih igara i dijaloški događaji Shut Up Night. Učešće u ovim aktivnostima uzelo je više od 400 mladih i tako dokazali da neformalni oblici obrazovanja su im itekako važni i potrebni.

🍕 Nakon formalnog dijela, svi učesnici su poslužili se zakuskom koja je organizovana. Uz slatkiše, osvježenja i kafu pričalo se o daljnjim planovima u Centru.

🙌🏻 Zahvaljujemo se svim učesnicima, i radujemo se ponovnom druženju u Centru za mlade Zenica.

🥁 Svakako nas pratite na našoj stranici (http://www.czm.ba), Facebooku, te Instagram profilu.

❗️NAPOMENA: Aktivnost se realizovala uz pridržavanje svih epidemioloških mjera u skladu sa preporukama nadležnih organa.

Sve aktivnosti bile su u potpunosti besplatne za mlade zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
#BHRI #USAIDBIH #USAID #IOMBIH #IOM

CZM
CZM

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *