Centar za mlade domaćin obuke grafičkog dizajna

Uspješno završena obuka fotografije
3 Juna, 2021
mreSVUBIH organizuje okrugli stol na temu „Strategija prema mladima”
5 Juna, 2021

Centar za mlade domaćin obuke grafičkog dizajna

🦋 U srijedu, dana 02.06.2021. godine održan je prvi modul obuke grafičkog dizajna u Centru za mlade Zenica. 

🗣 Predavač Adnan Vehabović predstavio je svoj plan rada i sve učesnike upoznao sa idejom i očekivanjima. Pokazao je neke od svojih radova, te one radove koji su trenutno na visokoj cijeni u svijetu. Cijela grupa bila je vidno zadovoljna pristupom predavača, tako da je atmosfera bila idealna za rad. 

☕️ Za vrijeme kafe pauze gdje su se učesnici družili uz grickalice, slatkiše I osvježenja pričalo se o planovima, te kakvi su motivi prijave na ovu edukaciju.

💻 Većina učesnika došla je spremna sa laptopom i izuzetnom željom za rad. Edukator je iskoristio priliku tako da se odmah krenulo sa bitnom pripremom rada u software-u.

Upoznati su učesnici sa paletom boja, te kako bi bilo najbolje kombinovati boje po svojoj prirodi.

💬 Na samom kraju, učesnici su postavljali pitanja oko novih stvari, te njihovih ideja za budućnost. 

💡 Učesnici su dobili zadaću i najavljen je idući modul koji će biti održan u srijedu, 09.06.2021. godine u 17h u Centru za mlade Zenica na adresi Jalijaski put broj 5.

❗️NAPOMENA: Aktivnost se realizovala uz pridržavanje svih epidemioloških mjera u skladu sa preporukama nadležnih organa.

Drago nam je da se projekat „Zenica YOUth is BUZZing“ nastavio implementirati zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
#BHRI #USAIDBIH #USAID #IOMBIH #IOM

CZM
CZM

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *