Sjajni KVIZbi privukao nova lica

Opet se zabavljamo i otkrivamo nove igre
21 Aprila, 2021
Besplatna obuka fotografije u Centru za mlade Zenica
27 Aprila, 2021

Sjajni KVIZbi privukao nova lica

Dana 19.04.2021. održan je drugi KVIZbi na dobro poznatoj lokaciji Centra za mlade Zenica.

Druženje je održano u nešto ranijem terminu nego inače ali to nije spriječilo dobar odziv, kvalitetno druženje te nadmetanje u igri. 

Ekipe su na samom početku upoznale se i zauzele stav za pobjedu. Poslije vrlo dinamičnog takmičenja sa širokim repertoarom pitanja iz raznih oblasti, pobjedu su ipak odnijeli iz ekipe „Nobelovci“, dok je drugoplasirana ekipa „Ide Gas“ zadovoljna sa uspjehom ali kako i oni tvrde ostaje žal za prvim mjestom jer razlika u bodovima nije bila velika.

Za sve učesnike smo osigurali grickalice, slatkiše i osvježenje. Po završetku, učesnici su se zadržali i družili u prostorijama Centra za mlade, razgovaralo se o knjigama, te preporukama za naredno štivo koje se planira čitati.

Iskoristili bismo priliku da ove i ostale ekipe pozovemo na sljedeću aktivnost, odnosno Večer društvenih igara koja će se održati 26.04.2021. u 17h, u Centru za mlade, na adresi Jalijski put broj 5.

Pozivamo Vas da i dalje pratite našu web stranicu kao Facebook i Instagram. 

❗️NAPOMENA: Aktivnost se realizovala uz pridržavanje svih epidemioloških mjera u skladu sa preporukama nadležnih organa.

Drago nam je da se projekat „Zenica YOUth is BUZZing“ nastavio implementirati zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
#BHRI #USAIDBIH #USAID #IOMBIH #IOM

CZM
CZM

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *