Sjajna atmosfera uz društvene igre

Drugi ShutUp Night – Zdrav način života
7 Maja, 2021
Omladinska banka Zenica podržava neformalne grupe mladih
11 Maja, 2021

Sjajna atmosfera uz društvene igre

Dana 26.04.2021. godine u prostorijama Centra za mlade Zenica održana je Večer društvenih igara.

Oko 17h prijavljeni učesnici su se okupili te muđusobno upoznali. Bilo je dosta već poznatih lica tako da je atmosfera prirodno bila već ugodna.

Pikado se igrao sve vrijeme, zauzeo je primat na ovom druženju. Pored pikada, igrao se šah, sklapale su se puzzle, i naravno igrao se Alias, neizostavni dio druženja.

Ekipe su se zabavljale do 20h i tada već pod pritiskom ograničenja kretanja krenuli svojim kućama. Atmosfera je bila odlična, druženje ugodno i prijatno. Jedva čekamo da se opet vidimo!

Učesnici su uz zabavu imali razne grickalice, slatkiše i sokove.

Pozivamo Vas da i dalje pratite našu web stranicu kao Facebook i Instagram za buduće aktivnosti koje će se realizirati u skorijem periodu.

❗️NAPOMENA: Aktivnost se realizovala uz pridržavanje svih epidemioloških mjera u skladu sa preporukama nadležnih organa.

Drago nam je da se projekat „Zenica YOUth is BUZZing“ nastavio implementirati zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
#BHRI #USAIDBIH #USAID #IOMBIH #IOM

CZM
CZM

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *