Održan prvi ShutUP night u Zenici

Svečano otvorenje Centra za mlade Zenica
10 Oktobra, 2020
Večer društvenih igara
18 Novembra, 2020

Održan prvi ShutUP night u Zenici

 U četvrtak, 22.10.2020. godine održan je prvi ShutUp NIGHT, na kom smo imali priliku čuti pozitivne priče naša dva govornika.

ShutUp NIGHT je događaj koji je posvećen promovisanju uspješnih priča i iskustava naših sugrađana/sugrađanki, koji su pokrenuli vlastite biznise ili izgradili zavidnu poslovnu karijeru, a i dalje su i sami mladi.

Govornici našeg prvog ShutUp NIGHT-a, Jasmin i Armin, pričali  su  nam o tome kako je tekao njihov put do uspjeha, da li su razmišljali o odlasku iz BiH, kako su se suočavali i borili sa brojnim nedaćama na koje su nailazili, kako su uplovili u poduzetničke vode i o još mnogo korisnih i zanimljivih tema.

Hvala našim govornicima, a hvala i publici, svim učesnicima/ama koji su došli i upriličili događaj. Nadamo se da su, nakon priče naših govornika, spremniji i hrabriji da se upuste u nove životne izazove.

Pridružite nam se na našem sljedećem ShutUp NIGHT-u kako biste čuli još pozitivnih priča, dobili još savjeta i motivacije.

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Amercičke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

CZM
CZM

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *