Napravili smo prvi logo za konkurs

Vidimo se na KVIZbi-ju 🥁
18 Juna, 2021
POZIV ZA UČEŠĆE NA ANTIFAŠISTIČKOM KAMPU
22 Juna, 2021

Napravili smo prvi logo za konkurs

🙋🏻‍♂️ U srijedu, 16.06.2021. godine održan je treći modul obuke grafičkog dizajna u Centru za mlade Zenica. 

🪡 Na početku predavanja, bilo je pitanja za edukatora u vezi nejasnoća sa kojim su se susreli tokom rada kod kuće. Adnan Vehabović odgovorio je na sva pitanja i nedoumice, te je nastavljeno sa radom.

🗣 Učesnici su se upoznali sa razlikama između vektorske i rasterske fotografije. Kakve sve beneficije ima jedna, a kakve druga vrsta.

☕️ Pauza je provedena uz slatkiše, grickalice, osvježenja, te kafu. 

🖌 Nakon pauze, edukator je učesnicima zadao online konkurs za izradu logotipa IT firme iz Bihaća. Tako da se pristupilo radu te uz konsultacije i komentare svi učesnici su pokazali šta je urađeno, pa im je sugerirano šta bi trebalo biti bolje I kvalitetnije.

💡 Naredni modul će biti održan u srijedu, 23.06.2021. godine u 17h u Centru za mlade Zenica na adresi Jalijaski put broj 5.

❗️NAPOMENA: Aktivnost se realizovala uz pridržavanje svih epidemioloških mjera u skladu sa preporukama nadležnih organa.

Drago nam je da se projekat „Zenica YOUth is BUZZing“ nastavio implementirati zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
#BHRI #USAIDBIH #USAID #IOMBIH #IOM

CZM
CZM

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *