Dana 05.04.2021. održana je Večer društvenih igara

Nastavljamo pozitivne priče uz ShutUp Nights
7 Aprila, 2021
Lokalni tim Zenica Asocijacije srednjoškolaca u BiH vas poziva na radionicu “Medijska pismenost”
8 Aprila, 2021

Dana 05.04.2021. održana je Večer društvenih igara

Posjećenost je bila vrlo dobra, grupa vrlo komunikativna i voljna za zabavu. Pored raznolikog izbora poznatih igara u našem Centru za mlade učesnici su imali priliku okušati se i sa novom igrom “Dungeons and Dragons” koju je donio jedan od učesnika. Igra je izazvala dosta interesovanja i okupila se ekipa za igru. 

Adin Kadrić podijelio je svoje iskustvo sa “Dungeons and Dragons” te nam rekao:
“Imam oko tri/tri i pol godine iskustva sa igrom, može se upoznati jako dobar svijet. Nije bilo baš teško pratiti, kad se odgovori na sva pitanja. Bilo mi je zanimljivo i volio bih ponoviti druženje ovog tipa”. 

Učesnici su uz zabavu imali razne grickalice, slatkiše i sokove tako je druženje nastavljeno i dalje uz pikado i stolni nogomet.

Pozivamo Vas da i dalje pratite našu web stranicu, kao Facebook i Instagram za buduće aktivnosti koje će se realizirati u skorijem periodu.

Fortografije sa druženja možete pogledati u prilogu ispod.

❗️NAPOMENA: Aktivnost se realizovala uz pridržavanje svih epidemioloških mjera u skladu sa preporukama nadležnih organa.

Drago nam je da se projekat „Zenica YOUth is BUZZing“ nastavio implementirati zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).


#BHRI #USAIDBIH #USAID #IOMBIH #IOM

CZM
CZM

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *